Dames smartwatch (2023) kopen? Hoe kies (en koop) ik de beste?

Wil je een stijlvolle dames smartwatch kopen waar je je activiteiten mee kunt volgen en waarmee je ook op de hoogte kunt blijven van meldingen zoals telefoontjes, sms-berichten en e-mails? Je zou denken dat het een vrij eenvoudig taak is om zo’n slim klokje te kopen, maar niets is minder waar.

Door  het grote aanbod en de vele mogelijkheden, van de aangeboden smartwatches, kan het kopen nogal overweldigend en ontmoedigend zijn.

LEES OOK
Beste Dames Smartwatches (2023) Reviews & Ervaringen

Om je op weg te helpen hebben wij de Smartwatch Koopgids voor jou in het leven geroepen. Door middel van onderstaand artikel hopen wij wat meer duidelijkheid te verschaffen over waar je op moet letten als je de beste smartwatch wilt kopen.

Hoe koop ik de beste?

De beste smartwatch is degene die compatibel is met je smartphone en je behoeften. Dit is wat je moet weten voordat je een smartwatch koopt.

De beste smartwatch voor vrouwen Apple Watch

Grote namen zoals Apple en Fitbit tot traditionele horlogemakers zoals Tag Heuer en Fossil, tientallen bedrijven maken smartwatches die meldingen, apps en meer aan je pols leveren. Hoewel functies en ontwerpen variëren, kunnen smartwatches je helpen tijd te besparen en je gezondheid beter in de gaten te houden.

Waar moet je op letten?

Veel smartwatches hebben ingebouwde fitnessfuncties, zoals een hartslagsensor en GPS. De Fitbit Versa wordt bijvoorbeeld op de markt gebracht als een op de gezondheid gericht apparaat in plaats van als vervanging van een smartphone.

Sommige smartwatches, zoals de Apple Watch werken zelfs onafhankelijk van een telefoon, maar de meeste zijn ontworpen als compatibele apparaten. Hoe bepaal je welke smartwatch de beste smartwatch is voor jouw behoeften en budget?

Korte handleiding

Als je geen zin hebt om het hele artikel te lezen over waar je op moet letten als je een smartwatch wilt kopen, zijn hier de belangrijkste dingen die je moet overwegen voordat je een smartwatch koopt:

  • Koop geen smartwatch zonder te bevestigen dat dit met je smartphone werkt. Apple Watches werkt bijvoorbeeld alleen met iPhones. Het Wear OS-platform van Google en de Tizen-horloges van Samsung werken met zowel Android-telefoons als iPhones, maar met minder functies dan wanneer je ze met Android-apparaten gebruikt.
  • Kies een horloge met een hartslagsensor en GPS (om je runs te volgen) als je een fitnessfanaat bent.
  • Let tijdens het (online) shoppen op de geschatte levensduur van de batterij. Hybride smartwatches die meer op analoge uurwerken lijken hebben vaak de langste levensduur van de batterij, maar ze hebben geen touchscreen.
  • Controleer of de gesp van het horlogebandje gemakkelijk te gebruiken is en het bandje eenvoudig te verwisselen is. Zorg er ook voor dat je gemakkelijk vervangende bandjes kunt vinden.
  • De keuze van apps is een factor, maar het is niet zo belangrijk als compatibiliteit, ontwerp en andere functies.

OS en apparaat compatibiliteit

Omdat de meeste smartwatches zijn ontworpen als metgezel voor je smartphone, is de compatibiliteit van apparaten erg belangrijk. Zoals bijvoorbeeld de Galaxy Watch 4 heeft een Tizen (open source) smartwatch-besturingssysteem en dat werkt op meerdere Android-smartphones evenals iPhones, maar het is gemakkelijker om de horloges te gebruiken met een Android-smarphone en met name een Samsung-smartphone.

De Fibit Versa werkt net zo goed met Android-telefoons als met iPhones. Eigenaren van Android-telefoons krijgen een extra functie: snelle antwoorden op inkomende sms-berichten.

De beste dames smartwatch kopen - Fitbit Versa

Google’s Wear OS smartwatch-besturingssysteem werkt op horloges van LG, Huawei en anderen en werkt met Android 4.3 en hogere smartphones. Met Google kun je gemakkelijk controleren of je smartphone compatibel is: gewoon naar g.co/WearCheck vanuit je smartphonebrowser. Sommige Wear OS-horloges werken met de iPhone, maar veel functies (zoals apps toevoegen en het horloge rechtstreeks verbinden met Wi-Fi) zijn niet beschikbaar wanneer het horloge is gekoppeld aan iOS-apparaten.

Android Wear 2.0, dat begin 2017 werd geïntroduceerd, bracht een hele reeks nieuwe functies op smartwatches, waaronder geavanceerde functies voor het volgen van fitness, ondersteuning voor de Google Assistent en de mogelijkheid om apps rechtstreeks op het horloge zelf te installeren. Google heeft in maart 2018 zijn smartwatch-platform van Android Wear omgedoopt tot Wear OS om de compatibiliteit tussen platforms te weerspiegelen. Het enige wat je hoeft te doen is de Wear OS-app downloaden om het horloge aan te sluiten op een smartphone.

De beste smartwatch voor vrouwen Apple Watch 4 series

Zoals te verwachten, werkt de Apple Watch alleen met de iPhone. In de vooraf geïnstalleerde Apple Watch-app voor de iPhone vind je de watchOS App Store. Daar kun je de horloge-versies van je favoriete iOS-apps installeren of nieuwe vinden: de App store biedt alles, van games tot fitness-tracking-apps, tot uitbreidingen van uw meest gebruikte productiviteits-apps, zodat je Slack-meldingen kunt krijgen of Trello-kaarten kunt zien.

Kort gezegd: koop geen smartwatch tenzij je weet dat deze met je smartphone werkt.

Bijna alle smartwatches die nu beschikbaar zijn, gebruiken een kleurrijk LCD-scherm of een AMOLED-display, waarmee je foto’s, apps en andere inhoud in een rijkere kleur kunt bekijken, en die meestal helderder zijn. De wisselwerking is een kortere levensduur van de batterij, hoewel smartwatch-makers de efficiëntie van de apparaten verbeteren.

Kleurenschermen gebruiken zoveel vermogen dat veel horloges hun scherm uitschakelen terwijl ze slapen, dus je kunt niet eens de tijd zien zonder het apparaat te wekken. Lcd-schermen zijn meestal dikker dan OLED-schermen. Daarom ontwikkelde Apple zijn eerste OLED-display voor de eerste generatie Apple Watch: om het zo dun mogelijk te maken. Samsung heeft in 2013 de eerste OLED-smartwatch, de Galaxy Gear, gemaakt.

Interface: knoppen versus touchscreen

Aan de oppervlakte lijkt het kiezen voor een aanraakscherm op je smartwatch een goed idee. Toch kan het soms moeilijk zijn om items op een kleiner aanraakscherm te richten, en sommige van de op gebaren gebaseerde interfaces zijn niet intuïtief. Wear OS doet het heel leuk om kaartgebaseerde meldingen te presenteren die je gemakkelijk kunt negeren met een veegbeweging, maar er is veel veegwerk nodig om bij andere apps en opties binnen apps te komen. Met de nieuwste update kun je met een beweging van je pols schakelen tussen kaarten.

De beste smartwatch voor vrouwen Apple Watch 4 series 2019

Met de Apple Watch koos Apple voor een combo-aanpak, met een aanraakscherm en zowel een digitale kroon als een zijknop aan de rechterkant. Je kunt de kroon gebruiken om snel in te zoomen op inhoud of om te bladeren, en het scherm gebruikt Force Touch, dat het verschil kent tussen tikken en lang indrukken. Een druk op de knop aan de zijkant brengt je naar je dock van veelgebruikte apps.

De Galaxy Watch heeft knoppen die je kunt indrukken om door de menu’s te bladeren. Deze worden gebruikt in combinatie met aanraking (touch).

Kort gezegd: Langzaam wint de touchscreen terrein in smartwatch-land, maar als je van old school houdt, en het mechanische gevoel er van, dan kun je ook kiezen voor fysieke knoppen en of in combinatie van beide.

Ontwerp en personalisatie

De betere smartwatches bieden een keuze aan horlogebanden en / of de mogelijkheid om ze uit te wisselen met een derde partij. Dit is belangrijk als je het uiterlijk van je apparaat wilt personaliseren.

De meeste smartwatches bieden tegenwoordig tal van aanpassingsmogelijkheden voor de aankoop. Je kunt bijvoorbeeld de bandkleur en -materiaal kiezen, evenals de kleur van de face, de afwerking en de grootte voor horloges zoals de Fenix 5S Plus Sapphire en de Apple Watch.

Fenix 5S Plus Sapphire Dames Smartwatch Kopen

Houd er rekening mee dat comfort van groot belang is, net als het gemak waarmee je het horloge aan je pols kunt bevestigen. We zouden absoluut smartwatches vermijden met omslachtige gespen die te veel kracht vereisen om te openen en te sluiten. Gelukkig gebruiken de meeste nieuwe horloges standaard gespen.

Meer en meer smartwatches zijn nu sportieve ronde gezichten, waardoor ze meer op traditionele uurwerken lijken. Nieuwere worden slanker en kleiner.

Traditionele horlogemakers spelen ook mee in de strijd met Android Wear-apparaten die de stijl van een analoog horloge combineren met de smaken van het Google-besturingssysteem voor het kijken. Movado, Tag Heuer, Emporio Armani en zelfs Louis Vuitton zijn aan boord van de smartwatch-bandjes-wagon gesprongen met fashion-forward-apparaten (en bijpassende prijskaartjes).

Meldingen en alarm

Elke goede smartwatch waarschuwt je bij inkomende oproepen, e-mails en sms-berichten met een snelle zoem naar je pols, waardoor je discreet kunt controleren of het de moeite waard is om meteen te antwoorden. Maar je moet ook zoeken naar sociale netwerkintegratie voor meldingen van sites zoals Facebook en Twitter.

Zorg ervoor dat je snel al je meest recente meldingen kunt controleren, ook als je ze mist wanneer ze voor het eerst binnenkomen. Met de Apple Watch kun je bijvoorbeeld vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden vegen om het Berichtencentrum te zien. terwijl je met Wear OS omhoog veegt vanaf de onderkant om uw nieuwste berichten te bekijken.

Sommige smartwatches bieden meer aanpassingsmogelijkheden. De Samsung Gear S3 bijvoorbeeld gebruikt de Gear Manager-app op je telefoon om je te helpen bepalen welke meldingen je pols bereiken. Er is ook een Smart Relay-functie. Als je je telefoon opneemt met de melding die wordt weergegeven op je Gear-horloge, wordt de bijbehorende app op het grotere scherm geopend.

Met de Apple Watch kun je de instellingen voor meldingen aanpassen in de Apple Watch-app voor iOS. Je kunt ervoor kiezen om de meldingen vanaf je iPhone te spiegelen of aan te passen.

Apps en Watch Faces

De categorie smartwatch is volwassen en sommige modellen hebben nu honderden of zelfs duizenden apps.

De Apple Watch heeft tot nu toe de meest uitgebreide app voorraad, met meer dan 20.000 beschikbare, waaronder ESPN, MapMyRun, Uber en zelfs Rosetta Stone. Je kunt alles doen, van je lichten bedienen met de Philips Hue-app alsook lunch te bestellen met Seamless. Er is een speciale Apple Watch App Store om die apps te installeren in de Apple Watch-app voor iOS.

Hoewel Google nog geen officieel cijfer heeft vrijgegeven, heeft Wear OS duizenden apps geoptimaliseerd voor zijn platform. Je installeert apps rechtstreeks op het horloge zelf, in plaats van eerst door je smartphone te moeten gaan. Wear OS heeft veel van dezelfde apps die watchOS doet, inclusief Lyft, waarmee je een rit kunt plannen, en WhatsApp, waarmee je berichten kunt beantwoorden met je stem.

Andere gepatenteerde systemen, met name Samsung’s Tizen OS voor de Gear S3 en Gear Sport, hebben meestal een tekort aan de afdeling apps. Dit platform biedt momenteel ongeveer 1.400 apps.

Fitnessfuncties: hartslag en GPS

Omdat fitness-trackers de aandacht blijven trekken, proberen makers van smartwatch de actie te integreren door activiteitsbewakingsfuncties te integreren. Sommige smartwatches zijn afhankelijk van je smartphone voor het bijhouden van activiteiten, maar de meeste hebben tenminste een ingebouwde stappenteller voor het volgen van stappen.

Fenix 5S Plus Sapphire Dames Smartwatch

Als je van plan bent om een smartwatch voornamelijk te gebruiken voor trainen, kun je een fitness-tracker overwegen met smartwatch-achtige functies, zoals de Fibit Versa of de Garmin Venu 2, die je beiden de wijzerplaat laten veranderen en meldingen kunnen lezen. De Versa gaat nog verder door vrouwelijke gezondheidseigenschappen aan te bieden, zoals de mogelijkheid om perioden te loggen en symptomen vast te leggen, en om uw cyclus te vergelijken met gezondheidsstatistieken zoals slaap en activiteit.

De meeste Wear OS-apparaten hebben een ingebouwde hartslagmeter, maar we hebben niet vastgesteld dat ze zo betrouwbaar zijn als speciale fitness-trackers zoals Fibit Versa. De Apple Watch hartslagsensor bleek nauwkeuriger te zijn in onze tests.

Op de website van Fitbit kopen kun je de beste Fitbit’s van dit moment (2023) vinden.

Bekijk hier de Top 10 beste Fitbit’s…

Naast hartslagmonitoren hebben de Apple Watch Series 3, Samsung Gear S3 en Samsung Gear Sport GPS, waardoor ze aantrekkelijker zijn voor diegenen die buitenshuis willen rennen of fietsen, en hun afstand en tempo willen bijhouden. Houd er echter rekening mee dat het gebruik van GPS de levensduur van de batterij aanzienlijk zal beïnvloeden.

Andere functies: Bellen en mobiele betalingen

Wilt je vanaf je pols bellen? De Apple Watch Series 3 en Gear S3 Frontier hebben een ingebouwde LTE, zodat je je telefoon thuis kunt laten, althans in theorie. Met AT & T’s NumberSync en de NumberShare-functie van Verizon kun je hetzelfde nummer op je telefoon en het horloge gebruiken, en hoeft je telefoon niet in de buurt te zijn of aan te staan. Je moet betalen voor een afzonderlijk dataplan voor je smartwatch, dat moet je dus meenemen in je overweging als je gebruik wilt maken van de mobiele connectiviteit.

Veel smartwatches hebben binnenin NFC-chips, wat betekent dat je ze kunt gebruiken om dingen te betalen, zelfs zonder een telefoon in de buurt. Op alle Apple Watch-modellen is Apple Pay ingeschakeld, zelfs zonder een iPhone in de buurt of een LTE-verbinding. Wear OS-horloges die Android Pay ondersteunen, zoals de LG Watch Sport, Huawei Watch 2 en Tag Heuer Connected Modular 45. Samsung’s eigen mobiele betaalsysteem, Samsung Pay, werkt op vijf van zijn Gear-smartwatches.

Garmin en Fitbit, die bekend staan om hun fitnessgerichte horloges, hebben ook mobiele betalingen toegevoegd aan hun nieuwste apparaten.

Levensduur van de batterij en opladen

De meeste smartwatches met kleurenschermen gaan meestal een tot twee dagen mee tussen de oplaadbeurten (en soms minder dan een dag). Je moet dus overwegen hoe vaak je bereid bent om je horloge te blijven aansluiten om op te laden.

Horloges met spraakfunctionaliteit zullen het niet zo lang volhouden als je ze als telefoon gebruikt, maar dat is te verwachten. De Apple Watch kan ongeveer 18 uur mee met gemengd gebruik met een laadbeurt.

De meeste smartwatches, inclusief de Apple Watch en Samsung Gear Sport, maken gebruik van draadloos opladen, wat handig is: je hoeft je apparaat niet rechtstreeks op een oplader aan te sluiten; in plaats daarvan leg je het plat op een laadpuck.

Prijs

Met uitzondering van budgetapparaten van merkloze merken, zullen de meeste smartwatches tussen € 100 kosten voor oudere apparaten zoals de Moto 360, tot € 1600 voor de Tag Heuer Connected. Je vindt de meeste smartwatches in het bereik van € 200 tot € 500, afhankelijk van functies en accessoires. De Apple Watch Series 3 begint bijvoorbeeld bij € 300 voor een standaard aluminium behuizing en siliconen band zonder ingebouwde GPS. De prijzen voor een Apple Watch met GPS en speciale behuizing zijn allicht een stuk duurder.

Tot slot

Ik hoop dat je met dit artikel nu beter weet waar je op moet letten als je favoriete smartwatch gaat kopen. Uiteindelijk moet jij zelf beslissen welke combinatie van vorm en functie het beste werkt voor je budget.

Succes! En veel plezier met het kopen!
Liefs, Celia & Missie
😉👄

Beste dames smartwatches

Dit is de TOP 5 van beste dames smartwatches van dit moment (2023). Deze dames smartwatches zijn als beste uit de test gekomen met heel veel positieve reviews, door vrouwen gegeven, voor vrouwen.

Onder de top 5 vind je de complete lijst van de beste (en mooiste) gekozen dames smartwatches van 2023.

SmartwatchOmschrijvingInfo

Apple Watch Series 7

Beste Apple Watch
56 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com

Samsung Galaxy Watch Active 4

Het beste voor Android

135 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com

Fitbit Versa 3
De beste Fitbit smartwatch

139 reviews

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Bestel bij Bol.com

Apple Watch Series 6
Voordelige Apple Watch
200 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com

Garmin Venu 2

Extreem sportgericht
47 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com

Garmin Vivoactive 3 - Smartwatch - Rosegoud

Garmin Vivoactive 3
Beste uit de tests
281 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com

Garmin Vivoactive 4S - Smartwatch - Powder Gray

Garmin Vivoactive 4S
Beste multisporthorloge
219 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com

Huawei Watch GT 2 - Oranje - 46 mm

Huawei Watch GT 2

Beste fitnesshorloge

135 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com

Nieuwste Dames Smartwatches

Ben je op zoek naar de nieuwste dames smartwatch van 2023 met Nederlandse handleiding? Bekijk hieronder de nieuwe, mooiste en beste dames (en of hybride) smartwatches van 2023:

SmartwatchOmschrijvingInfo

Apple Watch Series 7

Beste Apple Watch
56 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com

Samsung Galaxy Watch Active 4

Het beste voor Android

135 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com

Fitbit Versa 3
De beste Fitbit smartwatch

139 reviews

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Bestel bij Bol.com

Apple Watch Series 6
Voordelige Apple Watch
200 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com

Garmin Venu 2

Extreem sportgericht
47 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com

Quiz

TIP! Onderstaande quiz vragen kunnen je ook helpen een goede keuze te maken. Klik op de vraag naar keuze.

Dan zijn onderstaande dames smartwatches de beste keuze:

Samsung Galaxy Active 2019
Samsung Galaxy Watch Active - Dames Smartwatch - Zilver - 2019

€ 199,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 154  reviews

Bekijk video Lees meer

Samsung Galaxy Active 2019
Samsung Galaxy Watch Active - Smartwatch Dames - Rose Goud - 2019

€ 199,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 154  reviews

Bekijk video Lees meer

Huawei Watch GT Elegant 2019

€ 236,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 3  reviews

Bekijk video Lees meer

Fossil Q Venture Gen 4 2019
Fossil Q Venture Gen 4 - Dames Smartwatch - goud

€ 279,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 27  reviews

Bekijk video Lees meer

Fossil Sport Gen 4S 2019
Fossil Sport Gen 4S FTW4019 - Dames Smartwatch - Roze - 2019

€ 199,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 43  reviews

Bekijk video Lees meer

Garmin Forerunner 45S 2019
Garmin Forerunner 45S - Hardloophorloge - Small - Zwart/Wit

€ 215,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 7  reviews

Bekijk video Lees meer

Dan zijn onderstaande dames smartwatches de beste keuze:


Apple Watch Series 4 2018
Apple Watch Series 4 - 40 mm - goud met roze bandje - Dames Smartwatch

€ 429,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 77  reviews

Bekijk video Lees meer

Samsung Galaxy Watch 42mm (2018)
Samsung Galaxy Watch -Dames Smartwatch - Roségoud - 42mm

€ 259,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 145  reviews

Bekijk video Lees meer

Garmin Vivoactive 3 2018
 Garmin Vivoactive 3 - Dames Smartwatch - Beste uit de test

€ 279,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 180  reviews

Bekijk video Lees meer

Dan zijn onderstaande dames smartwatches de beste keuze:

Samsung Galaxy Watch 42mm (2018)
Samsung Galaxy Watch -Dames Smartwatch - Roségoud - 42mm

€ 259,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 145  reviews

Bekijk video Lees meer

Ticwatch C2 Smartwatch 2019
TicWatch C2 - Dames Smartwatch - Classic

€ 199,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 10  reviews

Bekijk video Lees meer

Huawei Watch GT Elegant 2019

€ 236,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 3  reviews

Bekijk video Lees meer

Dan zijn onderstaande dames smartwatches de beste keuze:


Apple Watch Series 4 2018
Apple Watch Series 4 - 40 mm - goud met roze bandje - Dames Smartwatch

€ 429,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 77  reviews

Bekijk video Lees meer

Ticwatch E Smartwatch 2017
Ticwatch E - Dames Smartwatch - Ice - Standalone

€ 160,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 24  reviews

Bekijk video Lees meer

Samsung Galaxy Watch 42mm (2018)
Samsung Galaxy Watch -Dames Smartwatch - Roségoud - 42mm

€ 259,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 145  reviews

Bekijk video Lees meer

Dan zijn onderstaande dames smartwatches de beste keuze:

Apple Watch Series 4 2018
Apple Watch Series 4 - 40 mm - goud met roze bandje - Dames Smartwatch

€ 429,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 77  reviews

Bekijk video Lees meer

Fitbit Versa Watch 2018
Fitbit Versa Smartwatch Dames - Fitness

€ 165,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 280  reviews

Bekijk video Lees meer

* Een hybride smartwatch is een samensmelting tussen een normaal mechanisch horloge en een smartwatch. Het combineert een aantal verbonden functies met traditionele horloge-mechanica.

Dan zijn onderstaande dames smartwatches de beste keuze:

Garmin Vivomove HR 2019
Garmin Vivomove HR - Hybride Smartwatch - Roségoud/wit - Small/medium

€ 149,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 77  reviews

Bekijk video Lees meer

Withings Steel HR 2017

€ 179,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 10  reviews

Bekijk video Lees meer

Dan zijn onderstaande dames smartbands de beste keuze:

Xiaomi Mi Band 3 2018
Xiaomi Mi Band 3 - goedkope dames activity Tracker

€ 29,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 153  reviews

Bekijk video Lees meer

Fitbit Charge 3 2018
Fitbit Charge 3 -Dames Activity Tracker - Blauw Grijs

€ 138,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 502  reviews

Bekijk video Lees meer

Dan zijn onderstaande dames smartwatches de beste keuze:

Garmin Fenix 5S Sport 2018
Garmin Fenix 5S - Multisport Dames horloge - GPS - Wit - 42mm - 2018

€ 408,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 17  reviews

Bekijk video Lees meer

Garmin Fenix 5S Plus 2018

€ 629,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 10  reviews

Bekijk vide0 1 Lees meer

Garmin Fenix 5S Plus 2018
Garmin Fenix 5S Plus - Multisporthorloge - GPS - Roségoud - 42mm

€ 899,-

⭐⭐⭐⭐⭐ 10  reviews

Bekijk vide0 1 Lees meer

Inhoudsopgave

Plaats een reactie