Fenix 5S Plus Sapphire Dames Smartwatch

Fenix 5S Plus Sapphire Dames Smartwatch Kopen

Fenix 5 Plus, in drie versies verkrijgbaar

De Fenix is ​​de afgelopen jaren een van de populairste GPS-horloges van Garmin geweest. Het werkt even goed voor hardlopen, fietsen, wandelen, triatlons, de sportschool, of gewoon nonchalant dragen. Maar was een groot, zwaar horloge. Jarenlang was een groot probleem de grootte en het pure volume.

Garmin heeft dat uiteindelijk opgelost met de Fenix 5 Plus, die in drie versies verkrijgbaar is: de 5S, 5 en 5X. De 5S is een van onze beste keuzes voor het beste damesfitnesshorloge. Het is nog steeds geen klein horloge, maar het is geen enorm horloge dat op kleine polsen belachelijk leek.

Verschil tussen Fenix 5S en Vivoactive 3

Het belangrijkste verschil tussen de Fenix 5S en de vivoactive 3 is de enorme hoeveelheid gegevens die wordt bijgehouden. Je kunt aangepaste trainingen rechtstreeks op het horloge programmeren. Het wordt geleverd met een barometer om de hoogte nauwkeurig te volgen tijdens het wandelen en om het weer te volgen. Om te navigeren heeft de Fenix 5S Plus geweldige kaartfuncties, waaronder echte straat- en topokaarten.

Fenix 5S Plus Sapphire Dames Smartwatch

Fenix 5S Plus werkt ook met Strava

Net als Garmin’s andere horloges, projecteert Livetrack je activiteit op vrienden en familie. Maar de Fenix 5S Plus werkt ook met Strava, inclusief de Strava Beacon. Deze functie is vergelijkbaar met Livetrack; je kunt er echter wel voor zorgen dat je zowel per sms als per e-mail trackinginformatie verzendt. Het kan worden geprogrammeerd om automatisch een sms-bericht te verzenden telkens wanneer je een activiteit start.

De Fenix 5S Plus wordt geleverd in meerdere kleurenopties. Verschillende banden kunnen snel worden omgewisseld met behulp van het nieuwe QuickFit-bandsysteem van Garmin.

Fenix 5S Plus muziekopslag

Nieuw bij de Fenix 5S Plus zijn muziekopslag en streaming om onderweg te kunnen luisteren. Ook nieuw zijn contactloze betalingen. Hiermee kunt je betalen voor items met het horloge, vergelijkbaar met Apple Pay.

Fenix 5S Plus Sapphire Dames Smartwatch

Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Kopen?

Ben je van plan om de mooie Garmin Fenix 5S Plus Sapphire te kopen? Lees ook de reviews en bekijk de video (altijd leuk) Er is een Nederlandse handleiding, deze kun je hieronder kunt downloaden als je op de daarvoor bestemde link klikt.

Beste dames multisport golf GPS Smartwatch: - Ø 42 mm - Wit Rosegoud

Garmin Fenix 5S Plus Saffier – Ø 42 mm – Wit Rose goud

€ 849,-

Koop bij Bol.com

NL Handleiding (805 downloads) Bekijk video 1 video 2
Lees 2 reviews

Garmin Fenix 5 – Multisporthorloge

Garmin Fenix 5 - Multisporthorloge - Smartwatch - Dames - Golf

Beste dames GPS horloge: Garmin Fenix 5

€ 423,-

Koop bij Bol.com

NL Handleiding (805 downloads) Bekijk video | Lees 24 reviews

Plaats een reactie