Dit zijn de TOP 10 toekomstige smartwatches van 2020 en 2021

Als je op zoek bent naar een stijlvolle, technische, unieke en nieuwste gadget voor jezelf, dan moet je zeker gaan voor de trendy smartwatches die op de markt verkrijgbaar zijn in tal van uitvoeringen en kwaliteit. De smartwatch van vandaag is een nauwkeurige definitie van stijl en technologie gecombineerd, wat het perfecte apparaat is om toe te voegen aan je horlogescollectie. Vandaag de dag kan smartwatch tal van functies vervullen, zoals meldingen, fitness, bellen of zelfs een aankoop doen.

Dus, als je van plan bent om een ​​smartwatch te kopen om je stijl te verbeteren en een verbluffende fashion statement te maken, dan adviseer ik je om nog een paar dagen te wachten aangezien 2020 je een aantal van de coolste opties voor de nieuwste technologie bezaaide smartwatches zal brengen. In dit artikel zullen we je dus een over het hoofd zien op de meest stijlvolle smartwatches die in het komende jaar beschikbaar zullen zijn. Laten we beginnen.

Bekijk alle smartwatches:

 Beste aankomende smartwatches van 2020 en 2021 

1. Microsoft Surface Watch

Microsoft is een grote naam in de technologische industrie en dit bedrijf heeft ons enorme technologische gaven gegeven. Bovendien wordt er volgens de geruchten gaande verwacht dat Microsoft in 2019 hun eerste smartwatch zal lanceren.

Microsoft Surface Watch Nieuwste 2019 2020

De bronnen zeggen dat dit bedrijf een prototype naar hun Surface-team heeft gestuurd en het team test het prototype en zal binnenkort zeker een uitstekend product leveren. Het merk Surface wordt nu al gebruikt voor laptops, hybriden en pc’s, maar in de toekomst zal Surface Phone en Surface Watch waarschijnlijk ook op de markt komen. Het ontwerp van het Microsoft-horloge is nog niet aangekondigd, maar volgens onze betrouwbare geruchten zal het worden geleverd met een Oxynitride-aluminiumbody, die harder zal zijn dan gewoon metaal.

Bekijk alle smartwatches:

2. LG Urbane SmartWatch

In het komende jaar zal zelfs LG een SmartWatch lanceren. Het horloge geïntroduceerd door LG heeft een meer stijlvolle en flitsende ontwerpstijl. Het prachtige LG-horloge zal verkrijgbaar zijn in sprankelend goud en sprankelend zilver met de luxe lederen riemen. Dit nieuwe horloge gaat kracht en klasse schreeuwen. De Urbane Smartwatch met de 1.3 “P-OLED ronde display zet een aantal nieuwe trends.

LG's new Urbane LTE smartwatch 2019

Omdat de grootte van het horloge realistisch gezien kleiner is dan die van de andere Smartwatches en het P-OLED-scherm ook anders is dan de OLED Smartwatches. Het horloge heeft vergelijkbare functies als het Android-horloge en kan alle essentiële Android-apps ondersteunen, maar het ondersteunt ook weinig

Omdat de grootte van het horloge realistisch gezien kleiner is dan die van de andere Smartwatches en het P-OLED-scherm ook anders is dan de OLED Smartwatches. Het horloge heeft vergelijkbare functies als het Android-horloge en kan alle essentiële Android-apps ondersteunen, maar het ondersteunt ook enkele andere apps, zoals Vind mijn telefoon, muziek afspelen en zelfs meldingskaarten. De LG’s Urbane is ook volledig compatibel met Wi-Fi en Bluetooth-connectiviteit. Het heeft de Snapdragon 400-processor en een enorme levensduur van de batterij van 2 dagen ongeveer. Over het algemeen is deze Smartwatch klaar om de markt het komende jaar te regeren.

Bekijk alle smartwatches:

3. HTC Halfbeak

Het volgende slimme apparaat dat in de loop van het jaar klaar is om op de markt te komen, is HTC’s Halfbeak. De gelekte beelden van de HTC Halfbeak liggen tegenwoordig op het internet op de loer. Deze smartwatch breekt de traditionele vierkante vorm van de horloges af omdat deze beschikbaar is in een ronde vorm. Dit horloge wordt geleverd met een OLED-scherm met resoluties van 360 x 360 pixels en verwacht wordt dat het glas van het horloge wordt beschermd met een gorilla-glasbeschermer, maar dit is nog niet duidelijk.

Dit horloge wordt geleverd met een OLED-scherm met resoluties van 360 x 360 pixels en verwacht wordt dat het glas van het horloge wordt beschermd met een gorilla-glasbeschermer, maar dit is nog niet duidelijk.

Je ziet ook een HTC-markering (branding) op het achterpaneel, die aangeeft dat dit horloge is ontworpen en vervaardigd door meer dan 1 bedrijf. Het ontwerp van het horloge is nog niet duidelijk, maar omdat het gewoon informatie lekte en geen eindproduct, dus we kunnen veel meer verwachten van de aanstaande smartwatch van HTC.

Welnu, we staan ​​in de dynamische SmartWatch-lijst voor 2020, en als ik het horloge van de serie 5 van Apple niet meeneem, dan zou dat een misdaad zijn. Ja, Apple zal Apple Watch 5 het komende jaar ook voorstellen met enkele geüpgradede functies. De nieuwe serie Apple Watch heeft weinig nieuwe gezondheidsgerichte functies en ook een betere processor.

Bekijk alle smartwatches:

4. Apple Watch 5

Het gerucht gaat dat het een rond scherm zal hebben, samen met coole fitnessfuncties zoals vijf pace-metrics, waarin vijf unieke meetwaarden – afstand, snelheid, actieve calorieën, hartslag en verstreken tijd zijn inbegrepen. Volgens een of andere bron zal dit Apple horloge de beste 4G Smartwatch ooit zijn. De tracker van het horloge stopt ook automatisch wanneer je stopt met lopen, en dat is echt gaaf.

Nieuwe Apple 5 Watch 2019 2020 ronde vorm

Met de Apple Watch 5 hoef je je iPhone helemaal niet mee te nemen. Omdat alle functies van je iPhone nu snel door je Apple Watch kunnen worden uitgevoerd. Met de waterdichte functies kunt u nu ook uw verloop in het zwembad bijhouden. In de nieuwe toevoeging kan Apple Health-monitor, ademapp, gezondheidsapp en gezondheidsapps van derden downloaden. Welnu, van het Apple Watch wordt verwacht dat het de op gezondheid georiënteerde op Smartwatch gebaseerde markt zal elektriseren, en we wachten allemaal heel veel op dit smartwatch.

Bestel hier de Apple Watch 5

5. Google SmartWatch

Google is een andere technologie-gigant en is klaar om twee nieuwe smartwatches op de markt te brengen. Namelijk, Angelfish en Swordfish, zijn de twee aankomende smartwatches van Google. De lanceringsdatum van de respectievelijke horloges is nog niet gewist, maar volgens de bronnen zal het horloge in 2019 worden gelanceerd. Volgens de gelekte informatie Angelfish heeft de smartwatch een afmeting van 42 mm en 46 mm.

Google Smartwatch in 2019

Het horloge zit vol met GPS, LTE en nog veel meer connectiviteitsfuncties, en u krijgt ook een hartslagmeter, die je zal helpen bij het controleren van uw hartslag. Het horloge zal waarschijnlijk komen met het Android Wear 2.0 OS, maar het is nog niet veel duidelijk. Aan de andere kant heeft Swordfish minder bezels dan Angelfish en heeft dit horloge slechts één bedieningsknop. Verwacht wordt dat Swordfish het goedkopere model zal zijn en dat Angelfish hogere prijzen zal hebben.

Bekijk alle smartwatches:

6. ASUS ZenWatch 4

Het merk van de Smartwatch-industrie dat alle records in het komende jaar zal versplinteren, zou ASUS zijn en zij zullen in 2019 een nieuwe Smartwatch voor ons introduceren. Het horloge zal ASUS ZenWatch 4 worden genoemd. Het zal de opvolger zijn van hun vorige horloges met veel geavanceerde functies. Met een supersterke wifi- en Bluetooth-verbinding heb je je telefoon niet meer nodig. Vergelijkbaar met de ASUS zenwatch 3 is het gerucht dat dit ook in ronde vorm zal zijn. Dus, deze smartwatch zal een gigantisch horloge zijn dat beschikbaar zal zijn in 2019.

Er zijn enkele andere functies beschikbaar in het horloge, zoals Asus Weather, Remote Link en zelfs een zaklamp-app, die kan worden geïnstalleerd via de Manager-app. Het is Bluetooth-compatibel en kan tot 4 GB aan muziek opslaan. Dit horloge wordt ook waterdicht. Afgezien van het ontbreken van GPS-systeem en hartslagmeter, dit horloge is zeker in de bucketlist van de beste smartwatches van 2019.

Bekijk alle smartwatches:

7. Sony SmartWatch 4

Na het succes van Sony SmartWatch 3 wordt verwacht dat de nieuwe smartwatch in de serie binnenkort wordt aangekondigd. De vorige smartwatch van Sony was een game-wisselaar en de verwachtingen van de nieuwe Sony SmartWatch 4 zijn hooggespannen. De lanceringsdatum van de smartwatch is nog niet aangekondigd, maar volgens de bronnen zal dit horloge de markt aan het einde van 2017 of misschien aan het begin van 2019 bevallen. Over de functies van het horloge gesproken, zou je Accurate GPS kunnen krijgen.

Sony SmartWatch 4 2019 - 2020

Het heeft een Android Pay-optie, zodat je overal kunt betalen als je draagbaar bent. Er zal een ingebouwde luidspreker zijn. Er zal een verbetering zijn in de sensoropties en snellaadtechnologie. Al met al zal deze smartwatch sterk verbeterd zijn ten opzichte van zijn voorganger.

Bekijk alle smartwatches:

8. Huawei SmartWatch

We gaan het hebben over een zeer onbekende naam, dat is Huawei, en dit bedrijf komt volgend jaar ook met een epische smartwatch. Hoewel Huawei geen traditioneel merk van Smartwatch is, gaan ze dit horloge in 2019 lanceren. De Huawei Smartwatch zal een 1,4 “inch 400 x 400p AMOLED-scherm hebben, wat behoorlijk groot is in vergelijking met de andere merken.

De meest veelbelovende functies van het horloge zijn de hoge kwaliteit van de krasbestendigheid. Het bedrijf beweert dat ze het op één na sterkste metaal hebben gebruikt om dit horloge te bouwen, dus je zult nooit de moeite krijgen om gekrast te worden. Het horloge zal ook beschikbaar zijn in 10 dodelijke kleurencombinaties, waaronder roestvrij staal, goud en Jewel Pearl. Het horloge heeft ook waterdichte eigenschappen. Het draait op Android 6.0, dus het horloge ondersteunt alle Android-apps.

Over de technische zaken gesproken, je zult vrij standaard worden met de 1,2 GHz Qualcomm-processor, 4 GB opslag, 512 MB RAM en IP67-classificatie. De batterijcapaciteit werkt 1,5 dagen lang zonder problemen. Het enige nadeel is dat het horloge geen GPS-systeem bevat, maar dat dit niet zal voorkomen dat dit horloge in de productenlijst van het komende jaar verschijnt.

Bekijk hier het aanbod Huawei SmartWatches

8. OnePlus Smartwatch

Nou, als je denkt dat ik de smartwatch verkeerd heb gespeld met een smartphone, heb je het mis. Omdat er in de toekomst zeer goede kansen zijn, zal OnePlus ook hun smartwatch lanceren. Het bedrijf ontkent nu het nieuws over de lancering van smartwatch, maar het nieuws in het nieuws is dat ze de OnePlus Smartwatch in 2019 zullen lanceren onder de naam OnePlus Smartwatch. Er is nog niet veel informatie beschikbaar over de smartwatch, dus het is moeilijk om er meer over te vertellen. Maar net zoals hun smartphone, zal de smartwatch ook een klassieke ster worden.

Bekijk alle smartwatches:

Conclusie :
Het komende jaar bereiden bedrijven zoals Apple, Samsung en Sony hun smartwatches en zelfs Google voor. Dus, in het komende jaar, zult u de beste aankomende smartwatches zien die hierboven zijn genoemd en dan kunt u zelf kiezen welke uw eerste keuze onder hen zal zijn. Met dat gezegd zijnde, zullen we zeker veel mooie smartwatches zien in het aankomende jaar 2020.

Plaats een reactie