De beste (en mooiste) smartwatch voor dames met hartslag meter

Er zijn waarschijnlijk een heleboel dingen die je in de loop van de dag bijhoudt. Je stemming. Hoeveel water drink je. De laatste roddels. Maar je hartslag staat waarschijnlijk niet op deze lijst.

Het zou eigenlijk wel moeten. Tijdens het sporten kan het volgen van je hartslag een snelle indicatie zijn van hoe hard je sport en het is belangrijk om je hartslag in rust goed vast te houden. Beide metingen kunnen je een beter begrip geven van wat je fitnessniveaus zijn en markeren potentiële problemen die je met een arts zou moeten bespreken, zoals hoge bloeddruk.

Dit zijn de beste smartwatch voor dames met hartslag meter die je nu (2019) kunt kopen:

Apple Watch Series 4
 Apple Watch Series 4 - Goud - Roze

€ 459,-

Goud & Roze

60   reviews

Garmin Vivoactive 3
 Garmin Vivoactive 3 - smartwatch

€ 264,-

Rosegoud/Wit

165   reviews

Fitbit Versa Smartwatch
Fitbit Versa - Smartwatch - Peach

€ 179,-

Peach

259  reviews

De prijzen zijn een indicatie en kunnen per dag anders zijn.

Fossil Q Explorist HR Gen 4
Fossil Q Explorist HR Gen 4

€ 279,-

Blauw

52   reviews

 Samsung Galaxy Watch
 Samsung Galaxy Watch - 42mm - Rose Gold

€ 252,-

Rose Gold

131   reviews

Garmin
Forerunner 35
Garmin Forerunner 35 - GPS Sporthorloge smartwatch dames

€ 130,-

Bekijk video

216  reviews

Gezonde actieve hartslag

Meestal kan een rusthartslag variëren tussen 60 en 100 slagen per minuut (bpm). Je maximale hartslag tijdens fysieke activiteit, zoals voorgeschreven door het Centrum voor Ziektecontrole, is 220 minus je leeftijd. Dus, voor een 30-jarige vrouw, zou je maximale hartslag ongeveer 190 bpm moeten zijn. De CVZ suggereert om binnen 60 tot 75 procent van dat aantal te blijven om een ​​gezonde actieve hartslag te behouden. Als je niet in beweging bent en je hartslag zonder enige reden dramatisch toeneemt, kan dit zorgen baren.

De gemakkelijkste manier om met je hart in verbinding te blijven? Een draagbaar apparaat met een hartslagmonitor.

Hartslagmonitors zullen niet altijd 100 procent nauwkeurig zijn, maar ze kunnen een goede schatting geven van wat uw hartslag is, of dat nu tijdens de training of in rust is. Als het super hoog is, kan dat een teken zijn dat je je meer op je cardio moet concentreren.

1.

60   reviews

Apple Watch Serie 4

De Series 4 heeft een eersteklas optische HR-sensor. Het horloge meet je hartslag gedurende de dag en tijdens trainingen en verzendt meldingen als het uitzonderlijk hoog of laagkritiek is, omdat deze symptomen niet altijd voor de hand liggen. Het bevat ook een ECG-app (Electrocardiogram) waaraan Apple heeft gewerkt met de Food and Drug Administration (FDA), waarmee het hartritme direct vanaf de pols kan worden vastgelegd.

2.

 Garmin Vivoactive 3 - smartwatch

165   reviews

Garmin Vivoactive 3

Dit is misschien wel het meest stijlvolle horloge dat Garmin ooit heeft uitgebracht, en je krijgt het beste van beide werelden, omdat het zowel een fysiek horloge heeft dat tikt en een verborgen slimme scherm dat alleen wordt ingeschakeld als je snel je pols omdraait. Naast het controleren van de slaap- en telstappen, gebruikt de Vívomove HR de hartslag om de intensiteit van je trainingen te meten en je te vertellen hoeveel calorieën je hebt verbrand.

3.

Fitbit Versa - Smartwatch - Peach

259  reviews

Fitbit Versa Smartwatch

Fitbit Versa heeft real-time hartslagzonedetails, zodat je het meeste uit je training kunt halen in het moment. Het is ook compleet met 15 verschillende trainingsmodi die je kunt gebruiken om meer dan alleen stappen te volgen (inclusief yoga en zwemmen!).

4.

Fossil Q Explorist HR Blauw smartwatch Gen 4 - met Hartslagmeter

53   reviews

Fossil Q Explorist HR Gen 4

Deze smartwatch meet automatisch je hartslag tijdens elke training. Nog een opmerkelijke functie: aangepaste doel tracking, waarmee je kunt bijhouden wat belangrijk is, zoals het drinken van water of ochtend zweet data.

5.

 Samsung Galaxy Watch - 42mm - Rose Gold

131   reviews

Samsung Galaxy Watch

De Galaxy Active is ontworpen om “het nastreven van wellnessdoelen comfortabeler, stijlvoller en leuker te maken. Het horloge bewaakt de bloeddruk, naast de hartslag. Het horloge heeft 4 GB opslag en ondersteunt ook wifi, Bluetooth en mobiele betalingen via NFC. Het kan meer dan 39 activiteiten volgen, slaap volgen, stappen tellen en heeft GPS ingebouwd.

6.

Garmin Forerunner 35 - GPS smartwatch hartslag

216   reviews

Garmin Forerunner 35

Dit GPS-horloge heeft een ingebouwde hartslagmonitor, fungeert als een hele dag activiteits-tracker en biedt zelfs enkele smartphone-meldingen. De soorten activiteiten die de Forerunner 35 kan volgen, zijn Cardio: lopen, rennen, indoor rennen en fietsen.

Plaats een reactie