Garmin Vivomove HR beste stijlvolle, dames smartwatch en activity tracker in één:

De bekroonde Garmin Vivomove HR

De Garmin Vivomove HR kwam al in 2017 uit, en is inmiddels gewend om aan de top te staan. Met de perfecte combinatie van design en smarts is dit de beste dames (hybride) smartwatch om te kopen.

Opvolger van de Garmin Vivomove

Opvolger van de Garmin Vivomove , de bekroonde Vivomove HR biedt een horloge dat is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen, en voegt een discrete display toe die alleen verschijnt als je op de wijzerplaat tikt. Het is ook tot 50 meter waterdicht (net als zijn voorganger), dus je kunt ook een duik nemen. Garmin heeft het nu ook beschikbaar gesteld in nieuwe luxemodellen om meer variatie te bieden in de stijlen waaruit je kunt kiezen.

Garmin Vivosport fitness-tracker

Op dat mooi vermomde scherm kun je informatie over het bijhouden van activiteiten zien, inchecken op hartslagmetingen, meldingen bekijken en zelfs controleren op je stressniveaus. Het is in wezen de Garmin Vivosport fitness-tracker in een veel slanker en stijlvoller lichaam, minus de ingebouwde GPS.

De levensduur van de batterij is twee weken in de horlogemodus en vijf dagen wanneer je optimaal profiteert van de smartwatch-functies. Over het algemeen is het een echte winnaar voor de vrouwen.

Garmin Vivomove HR Rose Gold kopen?

Garmin Vivomove HR - Dames Smartwatch - Roségoud/wit - Small/medium

Garmin Vivomove HR – Stijlvolle Dames Smartwatch

€ 192,-

Koop bij Bol.com

NL Handleiding (812 downloads) Bekijk video
Lees 76 reviews

Plaats een reactie