De beste goedkope dames smartwatches (2021)

Om te voorkomen dat jij uren research moet doen op het internet om de beste goedkoopste dames smartwatches te vinden hebben wij voor jou de beste goedkope dames smartwatches grondig getest en de test en review online gezet. Bekijk hieronder de TOP 3 beste goedkope dames smartwatches. De Goedkoopste Fitbit smartwatch en activity trackers vind je hier ook.

SmartwatchOmschrijvingInfo

Xiaomi Huami Amazfit Bip - Smartwatch - Zwart

Xiaomi Amazfit Bip
Beste budget smartwatch

124 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com

Xiaomi Amazfit GTS smartwatch Zwart - Dames Smartwatch

Xiaomi Amazfit GTS
Beste budget smartwatch

6 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com

TicWatch E2 - Smartwatch - Zwart

TicWatch E2 - Smartwatch
Beste budget smartwatch

8 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com

Xiaomi Amazfit GTR smartwatch

Xiaomi Amazfit GTR
Beste budget smartwatch

2 reviews
⭐⭐⭐⭐⭐

Bestel bij Bol.com
LEES OOK
Beste Dames Smartwatches (2022) Reviews & Ervaringen

We raden je alleen de beste goedkope dames smartwatches aan als deze veel voordelen biedt. 

We laten alleen de beste goedkope zien

En dus vind je hier geen dames smartwatches met een armzalige batterijlevensduur, saaie schermen en of onnauwkeurige fitnesstracking. Alleen de allerbeste modellen die de onafhankelijke laboratoriumtests overtreffen verdienen onze Beste Goedkope Dames Smartwatch aanbeveling.

Goedkoopste Fitbit

Als je iets meer budget hebt, overweeg dan ook de goedkoopste Fitbit Inspire activity tracker, Fitbit Inspire HR activity tracker, Fitbit Charge 3, activity tracker, de Fitbit Versa en de Versa Lite smartwatch.

1.

Fitbit Inspire Activity Tracker

Bekijk video

Fitbit Inspire - Zwart - Kopen via Bol.com

€ 69,-

Kleur: Zwart Waterdicht

7   reviews

2.

Fitbit Inspire Activity Tracker

Bekijk video

Fitbit Inspire - Rood - Kopen via Bol.com

€ 69,-

Kleur: Rood Waterdicht

7   reviews

3.

Fitbit Inspire HR Activity Tracker

Bekijk video

Fitbit Inspire HR Fitnesstracker - Zwart - 2019

€ 99,-

Kleur: Zwart Waterdicht

81   reviews

De prijzen zijn een indicatie en kunnen per dag anders zijn.

1.

Fitbit Versa Smartwatch
Fitbit Versa - Smartwatch - Zwart

€ 165,-

Zwart Diverse kleuren Waterdicht

260  reviews

2.

Fitbit Charge 3 Activity Tracker
Fitbit Charge 3 - Activity Tracker - Blauw Grijs

€ 133,-

Blauw Grijs Diverse kleuren Waterdicht

453   reviews

3.

 Fitbit Versa Lite Smartwatch
Fitbit Versa Lite - Smartwatch - Dames - Lila

€ 159,-

Lila Diverse kleuren Waterdicht

23   reviews

De prijzen zijn een indicatie en kunnen per dag anders zijn.

Want wat heb je nou aan een goedkopen slimme horloge als deze onmogelijk te koppelen is aan je telefoon, moeilijk in gebruik is, er functies ontbreken zoals de mogelijkheid om te reageren op e-mails of sms-berichten, het een batterij heeft die niet een hele dag mee kan gaan?

  • Gemak staat centraal; met de smartwatch-tests wordt gecontroleerd hoe gemakkelijk een smartwatch verbinding maakt met een mobiele telefoon, hoe snel meldingen worden verzonden vanaf de smartphone om te bekijken en of het verzenden van reacties op SMS-berichten of het opnemen van oproepen gemakkelijker is buiten je mobiele telefoon om.
  • Het is ook belangrijk dat de configuratie makkelijk is en of de weergave van het horloge makkelijk is aan te passen. Ook Twitter-updates, sms-berichten zien en of als je je horloge met één druk op de knop op stil wilt zetten zijn belangrijke functies die we meetellen in onze beoordeling.
  • De levensduur van de batterij is ook getest om te achterhalen hoelang elk horloge werkelijk meegaat als het volledig opgeladen is. En we kijken ook hoe lang het duurt dat de batterij weer opgeladen is. Je hebt vaak gewoon geen zin om uren te moeten wachten.

Wij voeren allerhande tests uit om erachter te komen of de beste goedkoopste dames smartwatch voldoet aan alle claims van fabrikanten. Je kunt er zeker van zijn dat de dames smartwatches die je hier op de website vindt echt de meest geweldige functies hebben, zoals bijvoorbeeld gemakkelijk toegankelijke meldingen die op een logische aanpasbare manier worden weergegeven en een batterij hebben die je niet in de steek zal laten.

  • Meldingen: we controleren of meldingen van populaire services zoals WhatsApp, Facebook en Twitter duidelijk worden weergegeven op het horloge en we controleren hoe gemakkelijk het is om door tekstberichten te bladeren. Ook controleren we de betrouwbaarheid waarmee een smartwatch meldingen ontvangt zodat je zeker weet dat je niets mist.
  • Fitness-tracking: bij veel smartwatches zijn fitness-tracking functies ingebouwd zoals stappentellers en hartslagmonitors. We testen hoe nauwkeurig deze functies zijn en hoe gemakkelijk het is om je fitnessgegevens op je horloge, mobiel of pc te controleren.
  • Apps: de meeste smartwatches worden geleverd met vooraf geïnstalleerde apps, van Google Maps en Evernote tot fitness-tracking-software zoals de activiteit-app op Apple Watch. We controleren hoe eenvoudig het is om apps te openen en of het gemakkelijk is om je smartwatch aan te passen door nieuwe apps te verwijderen en nieuwe toe te voegen.

Smartwatch test en reviews

Modellen van de grootste fitness-tracker merken op de markt zijn getest in een onafhankelijke testlab - inclusief Apple [hier], Huawei [hier], en Samsung [hier]. En we hebben ontdekt dat de meest bekende merken niet altijd de beste zijn.  Dat is ook precies de reden dat wij, een onafhankelijk partij, de test doen. Wij werken voor jou, de consument, dus je kunt er zeker van zijn dat onze productaanbevelingen (reviews) alleen worden beïnvloed door onze eigen test resultaten. We testen alle producten zelf en ons advies helpt je om snel de juiste keuze te maken en dure fouten te voorkomen. 

Xiaomi Huami Amazfit - review

De Amazfit Bip smartwatch ziet er bekend uit, met meer dan een voorbijgaande gelijkenis met de vorm en stijl van de Apple Watch. Het is de eerste smartwatch die beschikbaar is in het Verenigd Koninkrijk van de Chinese fabrikant Huami, die ook Xiaomi-apparaten maakt en die voor minder dan € 70 kan worden gekocht.

Bestel de Xiaomi Huami Amazfit: